(H)eerlijk en voordelig vlees gemakkelijk online besteld!
(H)eerlijk en voordelig vlees gemakkelijk online besteld!
Welkom op vleescentrum-enkhuizen.nl. Leuk dat je ons gevonden hebt! Graag willen wij u wat vertellen over onszelf en ons vlees, zodat u weet wat u eet en bij wie dit vandaan komt.
Mijn naam is Hassan Kaddour, mede-oprichter van het bekende slagerij Kaddour uit Amsterdam. Samen met mijn zoon Rafieq Kaddour en zijn compagnon Dick Peeters hebben wij ruim 30 jaar slagerservaring, en een gedeelde passie voor het slagersvak.
Gezamenlijk runnen wij nu Vleescentrum Enkhuizen met een duidelijke missie: (h)eerlijk en ambachtelijk vlees leveren voor de beste prijs. Dit combineren wij met het steeds populairder wordende online winkelen door het vlees vers en voordelig bij u aan huis te bezorgen. Uw bestelling wordt in de regio door ons persoonlijk bij u aan huis bezorgd.
Vleescentrum Enkhuizen is gespecialiseerd in halal vlees van eerste kwaliteit. Ons vlees komt van kleinere slachterijen en boeren, er is dus geen sprake van bio-industrie.
Ons vlees is puur en 100% onbewerkt. Wij maken geen gebruik van chemische toevoegingen, suiker, kleurstoffen, of conserveringsmiddelen. De dieren hebben een goed leven gehad en genieten van eigen gras, bij een boer die van zijn dieren houdt. Deze liefde voor de dieren kunt u proeven in ons vlees.
Kortom: Vlees van dieren, die een goed leven hebben gehad en op een rustige manier zijn geslacht.
Mijn naam is Dick Peeters, een van de oprichters van Vleescentrum Enkhuizen. Van jongs af aan heb ik gedroomd over een eigen onderneming. Na het afronden van mijn studie aan de Hogeschool van Amsterdam heb ik de kans gekregen mijn droom waar te maken. Deze droom heet: Vleescentrum Enkhuizen. In mijn jeugd heb ik het slagersvak kunnen leren bij slagerij Kaddour in IJburg Amsterdam waar de eigenaar Hassan Kaddour mij heeft opgeleid. Mijn passie voor het vlees en ondernemen kan ik nu combineren bij Vleescentrum Enkhuizen.
Mijn naam is Hassan Kaddour, sinds 1980 al in het slagersvak. Ooit ben ik begonnen bij de vleeschmeesters in Amsterdam. Hier heb ik de 6 jarige slagersvakopleiding voltooid. In 1985 heb ik samen met mijn vader en broer het bekende slagerij Kaddour opgericht, welke hedendaags nog steeds bestaat. Een aantal jaar geleden heb ik een stapje teruggedaan omdat ik het wat rustiger aan wilde doen. Tot Rafieq en Dick met het idee kwamen om in Enkhuizen een online slagerij te beginnen. Zij vroegen mij hun hierbij te begeleiden, waar ik natuurlijk geen nee tegen kon zeggen. Als adviseur zal ik deze mannen waar nodig is ondersteunen, en alle details van het vak bijbrengen.
Mijn naam is Rafieq Kaddour, een van de oprichters van vleescentrum Enkhuizen. Ondanks mijn studie bedrijfseconomie, is het slagersvak altijd mijn passie geweest. Als slagerszoon (Hassan is mijn vader) ben ik opgegroeid in de slagerij, waar ik van jongs af aan kwam kijken. Als tiener ben ik begonnen met het werken bij de slagerij, wat ik jarenlang heb gedaan. Na mijn studie bedrijfseconomie, ben ik wederom werkzaam geweest als slager, en in die periode werd het een droom om een eigen onderneming in het vak te starten. Samen met Dick en mijn vader Hassan is deze droom nu werkelijkheid, en samen zullen wij er alles aan doen om Enkhuizen te laten genieten van de lekkerste producten van de hoogste kwaliteit.
© Copyrights bij Vleescentrum Enkhuizen